Liikeidean syntyminen, Ihmiseksi rakastettu Oy

Eräänä lokakuisena aamuna heräsin klo 05.25 ideaan, joka oli pakko saada ylös. Nappasin yöpöydältä kiitollisuuspäiväkirjani, pyöräytin sen ympäri ja aloitin takakannesta kirjoittamaan ajatuksiani paperille.

Ensimmäiseksi piirsin aukeaman kokoisen ja hieman epätäydellisen sydämen. Sydämen sisälle ja ulkopuolelle alkoi rakentua tarina ihmisyydestä, tunteista, tarpeista, ihmisten välisestä kiintymyssuhteesta ja erityisesti rakkaudesta. Rakkauden tarpeesta, antamisesta ja vastaanottamisesta. 💞

Kirjoitin ja piirsin ideaani muistikirjaan ja olin täysin hereillä ennen klo 6.00 herätystä. Istuin sängyn reunalla ja tuijottelin tuotostani tyynen rauhallisena ja ehkä hieman hämmentyneenä hymyillen. Ja sitten alkoi sisuksissa kuplia: tämän minä toteutan! 🌟

Kaikki alkaa rakkaudesta ja sen voimasta; ihmisen elämä hedelmöittymisen ensihetkestä läpi vauva-ajan, lapsuuden, nuoruuden, aikuisuuden ja vanhuuden. Elämämme kaikki tarinat kertovat rakkaudesta ja/tai sen puutteesta. Ne määrittävät merkittävästi onnistumisiamme ja epäonnistumisiamme, itsetuntoamme ja itseluottamustamme, uskoamme elämään ja sen kannattelevuuteen, toiveikkuuteen ja uskallukseen unelmoida ja tavoitella tavoitteitaan. 

Rakkauden edessä olemme kaikki aivan samanlaisia, tarvitsevia ja ihmisinä samanarvoisia.

Tarina ihmiseksi rakastettu-nimen takana sai lopullisen sinettinsä hakukoneen tarjotessa hakusanojeni perusteella @juhatapioofficial kappaletta ”Rakastettu”. Istahdin alas ja kuuntelin kappaleen kolmeen kertaan, jolloin sanat avasivat tunnepadot ja kyyneleet valuivat pitkään ja puhdistaen. Kappale avautui minulle tunteista rankimman, häpeän kokemuksen kautta. Kuinka elämme rakkaudesta ja rakkaudelle, tarpeestamme tulla hyväksytyiksi ja nähdyiksi itsenämme, mutta myös armosta ja anteeksiannosta. 

Tästä rakkaudesta alkaa meidän jokaisen matkamme kohti itsetuntemusta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Sinäkin olet ihmiseksi rakastettu 💞

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *