Olet rakas

Olet rakas-valmennus on aikuisen ihmisen tunnematka omiin tunteisiin, tarpeisiin ja hyvinvointia estävien mallien tunnistamiseen. Läsnäolo- ja stressinhallintataitoihin tutustuminen ja niiden opiskelu on ennaltaehkäisevää, kokonaisvaltaiseen mielen ja kehon hyvinvointiin panostamista. Koska sinä olet rakas.

Arjen kiireessä ja elämän pyörityksessä moni meistä asettaa perheensä ja läheistensä hyvinvoinnin itsensä edelle. Työelämässä ja opiskelussa vaatimukset ja suorittaminen vaativat meitä tinkimään esim. levosta ja unesta, omien rajojen kunnioittamisesta sekä kehon lähettämien viestien lukemisesta ja tunnistamisesta. Fyysisen oireilun ja sairastelun takana saattaa olla sivuun siirrettyjä ja käsittelemättömiä tunteita, jotka ryöpsähtävät esiin hallitsemattomasti ja joskus jopa väärässä tilanteessa. Jokaisella on oikeus ja velvollisuus oppia ottamaan vastuuta omasta voinnistaan, niin fyysisestä kuin psyykkisestäkin, niin kehosta kuin mielestäkin. On oikeus oppia tuntemaan oma keho, tunnistamaan tunnekeho ja kehomieliyhteys.

Vertaistuellisessa ryhmävalmennuksessa jokainen saa tehdä matkaansa itselleen hyvältä ja sopivalta tuntuvalla tavalla, osallistumalla ja jakamalla tai miettimällä asioita yksityisesti ja kuuntelemalla. Ryhmän luottamuksellinen tuki antaa omalle reflektoinnille turvallisen peilauspinnan.

Jokainen kokoontuminen sisältää tilaan asettumisen ja laskeutumisen, teoriaosuuden tunteista, tarpeista, tunnelukoista ja vuorovaikutuksesta, luovien menetelmien avulla omien ajatusten ja kokemusten työstämistä, pari- tai ryhmäharjoituksia sekä loppurentoutuksen tai meditaation.

Olet rakas 💞

Sinä olet ihmiseksi rakastettu