Olet tarpeeksi

Ihmiseksi rakastettu Oy:n valmennusperheen neljäs vertaisryhmävalmennus on suunnattu haastavan ja ehkä raskaalta tuntuvan vanhemmuuden äärellä eläville vanhemmille.

Oletko eroamassa tai yksinhuoltaja, ja kaipaat rinnallesi aikuista jakamaan ajatuksia arjen vastuusta? 
Oletko itsesi kasvatustehtävässä yksinäiseksi kokeva vanhempi, jonka voimat alkavat loppua?

Oletko erityislapsen tai -nuoren vanhempi, ja haluat keskustella toisten samassa elämäntilanteessa elävien kanssa?

Oletko vanhempi, jonka lapsi tai nuori kapinoi vahvasti ja koettelee sekä omia rajojaan että vanhempiensa kestävyyttä?

Oletko vanhempi, joka menettää kontrollinsa matseissa lapsen kanssa ja haluat oppia ja harjoitella omaa itsesäätelyäsi?

Olet tarpeeksi-valmennus kokoaa yhteen vanhempia, jotka haluavat kasvaa ja vahvistua kasvattajan roolissaan. 
Valmennuksessa on mahdollisuus asettua vertaistuen äärelle, oppia toisilta vanhemmilta, saada tukea ja ymmärretyksi tulemisen kokemuksen. Tunteen siitä, että sinä et todellakaan ole kokemuksesi kanssa yksin.

Käymme Olet tarpeeksi -vertaisryhmävalmennuksen kerroilla läpi haastavaan vanhemmuuteen, omaan lapsuuteemme, kasvatukseen, kouluun, koti-koulu-yhteistyöhön, lasten kehitykseen, stressiin, jaksamiseen, armollisuuteen, riittävän hyvään vanhemmuuteen ja mielen hyvinvointiin liittyviä teemoja. 
Valmennuskerrat pitävät sisällään mahdollisuuden sukeltaa syvälle omaan mieleen tai liukua tunnustellen pintaa pitkin. Kukin saa osallistua omien tuntemusten ja jaksamisen mukaan oman matkapäiväkirjan täyttämiseen, keskusteluihin ja tunnetaitojen harjoitteluun. 

Olet tarpeeksi -valmennus on saatavilla myös henkilökohtaisena valmennuksena, jossa asiakas voi valita eritasoisen paketin itselleen kännykällä toteutettavasta päivävalmennuksesta (oma valmentaja käytössäsi klo 9-22) ja etäyhteydellä toteutettavasta henkilökohtaisesta valmennuskerrasta (45 min/kerta). Pronssi-, hopea-, kulta- ja timanttitason valmennuspaketit löytyvät avattuina valmennuksen omilta sivuilta Instagrammista https://www.instagram.com/olettarpeeksi/

Olet tarpeeksi 💞
Koska sinä olet ihmiseksi rakastettu 💞